Fenyőböl készült gyerekbútorok

Egy gyerekszoba nem csak ágyból áll – jó néhány bútordarab kell bele ezenkívül is, hogy valóban funkcionális legyen. Asztal, szekrények, tárolók, székek, pontosan úgy, mint a felnőtteknél.

Vigyél stílust a gyerekszobába is!

Ha valódi összhangot szeretnél teremteni a gyerekszobában, és azt szeretnéd, ha a benne található bútorok illenének egymáshoz, akkor a Dany gyerekágy mellé válassz tömör fenyőből készült bútorokat!

Sokan nem törődnek ezzel, mondván, a gyerekszoba az gyerekszoba, éppen attól jó, hogy olyan összevissza. Igen, egy gyerekszoba soha nem arról híres, hogy katonás rend uralkodik benne, de a bútorokkal kicsit feldobhatod, és egységes stílust adhatsz a helyiségnek.

Használd ki a tömör fenyő előnyeit!

A tömör fenyő előnyös tulajdonságai nem csak a gyerekágyak esetén tesznek jó szolgálatot, de a többi bútordarabnál is. A fenyőből készült bútor magas esztétikai minőséget képvisel.

A tartósság és a különleges felület egy asztalnál vagy széknél éppolyan fontos, mint az ágyaknál, amit érdemes kihasználnod. Ráadásul, mivel a fenyő semleges, ezért bármilyen színnel harmonizál, valamint más bútorelemekkel is jól kombinálható.

Kedvedre variálhatod

Az általunk készített fenyőbútorok remekül variálhatóak egymással. Álmodd meg a bútordarabokat, amikre szükséged van, mi pedig egyedi igényeidnek megfelelően legyártjuk azokat.

Ha tömör fenyőből készült asztalt vagy széket szeretnél rendelni gyermekednek, hívj minket, vagy írj nekünk e-mailt, és mi már a tervezés folyamatában is segítünk Neked!