Természetes megoldás gyermekkori alvászavarra -a gyógynövényes párnák varázslatos hatása-

Kisgyermekes családoknál a kimerültség, fáradékonyság érzete az első pár hónapban alapvetően természetes, a szülőknek bele kell rázódni az újonnan kialakult helyzetbe, meg kell szokni, hogy néha bizony csemetéjük egész álló este ordít, mert éhes, mert szomjas, mert nem tud aludni, vagy éppen csak a figyelem miatt.

Nem könnyű egy kisbabával, főleg, ha első gyermek és nincs még elegendő tapasztalata az édesanyának, édesapának.

A kisbabáknál gyakori az éjjeli bagoly üzemmód aktiválása, ellenben, ha már kicsit nagyobb és még mindig nem tér nyugovóra időben, forgolódik, alvászavarral küzd, érdemes nagyobb figyelmet fordítani a problémára, kezdjünk megoldást keresni.

Egy párna- több, mint 10 gyógynövény

A tökéletes gyerekágy egyik legfőbb kelléke a pihe-puha párna. Mi lenne, ha ez a párna nem csak kényelmet nyújtana, de segítene a gyors elalvásban is? Manapság egyre több biobolt felkapott terméke a gyógynövényes párna, mely felnőttnek, kisgyermeknek egyaránt segítséget nyújt, könnyíti a légzést, megnyugtatja az idegeket, könnyű álmot hoz. A gyógynövénykeverék a párna töltőanyaga, erre húznak egy ökotextil, antiallergén huzatot, hogy semmiféle irritációt ne okozzon a baba bőrének. A gyógynövények között találunk levendulát, amely idegnyugtató, fájdalomcsillapító, görcsoldó hatásokkal bír. A macskagyökér remekül altat, meggátolja a stressz, az ideges eredetű gyomorpanaszok kialakulását. A citromfű ellazít, a depresszió oldására kitűnő fegyver.

Felejtsd el a makacs orrdugulást mindörökre!

Az alvászavarok gyakori okozója a légzőszervi nehézségek, orrdugulás. Nem kap levegőt a kicsi, szuszog, horkol, szára kiszárad, egy szóval minden a nyugodt éjszaka útjában áll, és mondanunk sem kell, hogy, ha gyermekünknek nem jön álom a szemére, bizony nekünk sem fog. A gyógynövényes párnák légzéskönnyítő, légúttisztító hatással is rendelkeznek, felveszik a harcot a betegség, vagy fogzás, esetleg allergia okozta orrdugulás ellen.

Ha hasonló problémát tapasztal csöppségénél, ne habozzon, keressen rá interneten a gyógynövényes párnát forgalmazó webshopokra, tájékozódjon, hogy a picúr végre az igazak álmát aludhassa esténként!

Tetszett amit olvastál? Mondd el a véleményed!