Mert a tökéletes gyerekágy az egyik legfontosabb bútordarab

Akinek van már csemetéje, pontosan tudja, hogy mennyire oda kell figyelnünk rájuk, az apróságokra. Mindent a legnagyobb rendben és biztonságban szeretnénk tudni, kivétel nélkül, függetlenül attól, hogy ruhára, használati tárgyakra, játékokra, vagy épp gyerekbútorokra gondolunk.

Mi épp ennek szellemében kezdtük meg a professzionális gyerekbútor gyártást, kifejezetten a gyerekágyakra specializálódva, s ma már tudjuk, hogy tényleg rendkívül jól jött egy cég hazánkban is, amely garantálja gyermekeink álmának nyugalmát, egészségét, de esztétikai tekintetben kimagasló eredményekkel dolgozik.

Az anyag a lelke mindennek  

...legalábbis nálunk, a faiparban ezt így szokás mondani, nem véletlenül.

Rendkívül lényeges ugyanis, hogy milyen faanyagot milyen területen használunk fel. Lehet, hogy a kőrisből kiváló gitárnyakat lehet készíteni, de ágy anyagnak nem biztos, hogy minden tekintetben ez a legjobb választás.

A Dany gyerekágyak készítése során kizárólag tömör fenyőt használunk. Egyetlen olyan szerkezeti elemmel sem találkozhat, amely ne természetes anyagból volna.

A gyerekek éjszakai nyugalmához egyébként érdekes módon mindennek ténye is hozzájárul, nevesen, hogy természetes anyagokból készült ágyban alusszák álmukat.

Nem két évre tervezünk  

A Dany gyerekágyak egyes modelljeinek megtervezése és kialakítása során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy két-három év múlva ne kelljen megválniuk az ágytól, amikor nagyobb lesz a gyermek. Nem követünk trendeket és múló szeszélyeket, ágyaink elegánsak, praktikusak, a gyerekek szeretik őket, szívesen alszanak bennük, életük szerves részévé, őszintén a sajátjukká válnak nagyon hamar.

Ágyainkra és egyéb bútorainkra három év garanciát adunk, egységesen.  

Higgyen benne, hogy a kézműves, gondos munkával készült gyerekágyak tartósabbak, jobbak és emberközelibbek, mint a futószalagon gyártott tömegtermékek. Higgyen benne, mert tényleg így van. Elég megtapasztalni, akár csak egyetlen éjszakára is.   

Tetszett amit olvastál? Mondd el a véleményed!