Honnan tudom, hogy minőségi ágykeretet kapok?

Manapság egyre többen készítenek ágykereteket, és nem csupán a boltokban kapni a sorozatgyártott, néha lapra szerelt változatokat, de magunk is rendelhetünk innen-onnan különféle gyártóktól, többnyire fenyőfa ágykereteket. 

De honnan tudjuk, hogy melyik a jó minőség és miből derül ki, hogy mely területeken nem érdemes nézelődni?  

Ár és minőség

A helyzet az, hogy a minőségi bútornak ára van. Ha néhány ezer forintos áron találunk ajánlatokat, ráadásul a gyártó sem igazán prezentálja magát sehol a szélesebb vásárlóközönség felé, akkor jogos lehet a gyanúnk. A minőségi faanyagokat ugyanis meg kell fizetni, ennek megfelelően egészen bizos, hogy nem lehet valami jó egy olyan fenyőfa ágykeret, mely annyiba sem kerül, mint amennyiért faanyagot szerezhetnénk.

Mindemellett azonban az sem igaz, hogy ami drága, az jó. Fontos, hogy nézzük meg vásárlás előtt, hogy mit rendelünk, ellenőrizzük le agyártó „előéletét”, nézzünk fórumokat, vagy vásárlói véleményeket, ha találunk ehhez hasonló anyagokat az interneten, vagy bárhol másutt.  

Jó munkához idő kell

Az is gyanús, ha egy minőséginek mondott ágy mondjuk egy hétvége alatt elkészül.

Mi a gyártás során arra figyelünk oda elsősorban, hogy amit vásárlóink kapnak, az évtizedek múltán is használható gyerekágy legyen, akár az unokák számára is, ezért bele sem kezdünk egy munkába, ha nincs rá kapacitásunk. Adunk egy későbbi időpontot, meghatározzuk, hogy mikorra lehet kész a megrendelt ágy az ésszerűség határait betartva, és elkészítjük azt, ha megrendelőnk elfogadja a tényt: a jó munkához idő kell.   

A garancia sokat elárul

Soha ne fogadjon el olyan ajánlatot fa ágyakkal kapcsolatban, melyeknek nem része a garancia!

Annak ténye, hogy a gyártó vállalja a felelősséget munkájáért, önmagában jelentheti azt, hogy valóban jól jártunk. Ugyanis senkinek sem éri meg úgy dolgoznia, hogy aztán egyetlen folyamatból két, vagy három folyamat legyen a garanciális javítások miatt. Arról nem is beszélve, hogy ezzel ázsióját is rontaná az alacsony minőségen dolgozó szakember.

Aki tehát komoly garanciát ad (a fél év egy ágy esetében nem számít annak), minden bizonnyal megbízható szakember, akinek szolgáltatását bármikor választhatjuk és ajánlhatjuk is másoknak. A franciaagy.net kereskesédében kiváló minőségű ágykeretet lehet kapni. 

Tetszett amit olvastál? Mondd el a véleményed!