6+2 indok, miért válassz tőlünk gyerekágyat!

1. Strapabíró, masszív kivitel

A Dany gyerekágyakat úgy terveztük meg és úgy készítjük el, hogy mindenben megfeleljenek a gyerkőc igényeinek. Ha akarja, bátran használhatja ugrálóvárnak – persze, azért csak mértékkel! –, de az esti olvasáshoz is kellemes kis kuckó.

A strapabíró, masszív kivitelnek hála akár a tesó is megörökölheti, és Te is bátran odafekhetsz a csemetéd mellé, mert az ágy biztosan kibírja majd.

2. Időtálló design

Manapság egymást követik a gyerekeknek készült mesék és animációs filmek. A gyerkőcök pedig olyanok, hogy ami az egyik héten még tetszett nekik – pl. Hello Kitty vagy Pókember –, azt a következőn már cikinek gondolják.

A Dany gyerekágyak időtálló formatervezése, illetve a különféle minták, amiket az ágyak díszítésére használunk, a gyermek valamennyi korszakát túlélik, egy klassz ágyneművel pedig a kedvencük is velük lehet az ágyban.  

3. Leesésgátló a biztonságért

Egy szülő soha nem lehet elég körültekintő, és gyakran túl aggodalmaskodónak is tűnhet, de jobb félni, mint megijedni.

A Dany gyerekágyakat éppen ezért magasított kerettel vagy leesésgátlóval látjuk el, hogy a gyermek biztosan az ágyon maradjon alvás közben. Egyes modelleket úgy alakítottunk ki, hogy a leesésgátló leszerelhető legyen, így amikor arra már nincs szükség, akkor el lehet távolítani az ágyról.

4. A fenyő természetessége

A fenyő tökéletes alapanyaga a Dany gyerekágyaknak. Tömör, természetes, hosszú élettartamú és esztétikus, ráadásul szükség esetén még javítható is.

A megfelelően kezelt felületű fenyőbútorok ezenkívül csökkentik az allergiás tünetek kialakulását is, és mivel napjainkban ez a betegség sok gyerkőcöt érint – talán éppen a Te gyermekedet is –, ez sem elhanyagolható érv a fenyő mellett.  

5. Saját tervezés, kiváló minőség

A Dany ágyak egytől-egyig a mi gyermekeink – azaz mi tervezzük őket. A folyamat során mindvégig a kiváló minőséget, illetve a jó használhatóságot tartjuk szem előtt, hogy valóban elégedett légy a termékeinkkel.

Büszkék vagyunk arra is, hogy az általunk készített gyerekágyak kis darabszámban készülnek, nem pedig ipari mennyiségben, mert így minden egyes termékre külön oda tudunk figyelni. Sőt, annyira bízunk az ágyaink minőségében, hogy valamennyi Dany gyerekágyra 3 év garanciát vállalunk!  

6. Lányoknak, fiúknak egyaránt

A Dany ágycsalád tagjai között találhatsz inkább lányos, és inkább fiús modelleket – már a nevük elárulja, hogy elsősorban kinek készültek.Lányoknak a Zsófi vagy a Dorka, fiúknak pedig a Dany vagy a Máté lehet remek választás, de uniszex – azaz mindkét nemhez passzoló – gyerekágy is található a kínálatunkban, hogy biztosan megtaláld közöttük az igazit!  

+1. Egyedülálló, 3 év garancia az ágykra

Az általunk legyártott összes gyerekágyara 3 év garanciát vállalunk, mert tudjuk hogy senki sem szereti a meglepetéseket, mi pedig bízunk termékeink minőségében!  

+2. Anyát is elbírja, ha elalszik a gyerkőce mellett meseolvasás közben :)

Mivel ágyaink valódi fenyőből készülnek, így sokkal tartósabbak és strapabíróbbak mint a farostlemezből készült társaik, így anya is nyugodtan odacsücsülhet gyermeke mellé meseolvasáshoz! :)

 

Tetszett amit olvastál? Mondd el a véleményed!