5 ok, amiért fülig fog érni a szája gyerkőcödnek, ha gyerekasztal + szék szettet kap   

Azt hisszük, nem állítunk vele sokat, ha azt mondjuk: gyerekként minden olyan óriásinak tűnik. A kert dzsungelnek, a ház palotának, az asztal és a szék megmászhatatlan hegycsúcsnak. Az óriások világában nagy segítség egy gyermek (és a szülő) számára, ha saját kis asztala és széke lehet.

 

Segítség azért, mert:

1. Amikor meghívja kis pajtásait a saját birodalmába, hellyel tudja őket kínálni. Össze tudják dugni a fejüket az asztal körül, hogy a szülői fülek számára titkos dolgokat megbeszéljék, kényelmesen, asztalnál ülve beszélgethetnek, rajzolhatnak, festhetnek, olvashatnak, társasozhatnak. Hidd el, vendéglátói szerepében nagyon büszke lesz magára.

2. A szülőknek is öröm, hiszen megszűnik az ebédlőasztal ezernyi funkciója, nem változik belőle egyik pillanatról a másikra rajzasztal, gyurmázási terep, társasjáték helyszín, stb. A gyermek nem lesz „útban” például főzés közben, és el tudja magát foglalni.

3.Ha megkapja rá a szülői engedélyt, akkor akár a TV előtt, mesenézés közben is tud enni. Hálás lesz az ilyen alkalmakért! Szülőként is jobb szívvel engeded ezt meg, mint az ágyban, vagy szőnyegen való evést-ivást, igaz? Búcsút vehetsz a kajafoltos szőnyegtől, és nem kell mosnod az ágyneműt, mert ráömlik valami.

4. Növeled vele az önbizalmát. Gyermekként minden saját kis tulajdonnak hatalmas szerepe van, legyen az egy alvókabala, vagy más játék. Saját asztala és széke viszont nem sok gyereknek van, és ezért hatalmas becsben fogja tartani.

5. Időtálló ajándék, jó pár évig lesz hű társa gyermeked mindennapjainak.

 

Hadd ajánljuk figyelmedbe a tömör fenyőből készült Dany gyerekasztalt + gyerekszéket, melyek mellett, hogy kiváló minőségű magyar termékek, még 3 év garancia is van rájuk.

Tetszett amit olvastál? Mondd el a véleményed!