Szenvedélyünk a minőségi gyerekágyak készítése. Annak érdekében, hogy minél teljeskörűbben kielégíthessük vásárlóink igényeit időről időre napirendre kerül a megújulás gondolata. Többek között ennek jegyében álmodjuk és tervezzük meg a gyerekágyak új típusainak formavilágát is. Mindazonáltal most azt éreztük, hogy más területen szeretnénk újdonsággal kedveskedni a vásárlóinknak. Hosszú előkészítés és rengeteg munka árán a régi webáruházzal párhuzamosan elindítottuk az új webshopunkat is a leesesgatlosgyerekagy.com cím alatt. Kérjük fogadják olyan szeretettel, mint amilyennel Önöknek készítettük!

Tovább olvasom

Ha nem alszik el nélküled… A gyermeknevelés a világ egyik legnehezebb hivatása. Felelősséggel tartozunk egy emberi lényért, vezetgetni kell az élet ingoványos talaján, és tőlünk függ, milyen felnőtt válik a későbbiekben belőle.

Tovább olvasom

Íme 10 jó tanács annak érdekében, hogy gyermeke átaludja az éjszakát: Érdemes betartani ezeket a jó tanácsokat, melyeket a Marylandi Egészségügyi Kutatóintézet orvosai, alvásszakértői és kutatói állítottak össze. Készüljön fel a kellemes alvással töltött éjszakákra.

Tovább olvasom

1. Strapabíró, masszív kivitel

A Dany gyerekágyakat úgy terveztük meg és úgy készítjük el, hogy mindenben megfeleljenek a gyerkőc igényeinek. Ha akarja, bátran használhatja ugrálóvárnak – persze, azért csak mértékkel! –, de az esti olvasáshoz is kellemes kis kuckó.

Tovább olvasom

Életünk nagy részét alvással töltjük. Ez teljesen független szociális helyzetünktől, életterünktől, de még attól is, hogy mit szeretnénk valójában. Mert az is alszik, aki eldöntötte, hogy ő valójában dolgozna pihenés helyett is. Csak épp székében ülve, asztalára dőlve, vagy egy nagy gép oldalának támaszkodva.

Tovább olvasom

Természetes, hogy orvoshoz, szakemberhez fordulunk, ha gyermekünk jól láthatóan napok, esetleg hetek óta álmatlansággal küszködik, vagy épp arról panaszkodik, hogy bár időben lefeküdt (időben lefektettük aludni), mégis fáradt, nyűgös, vagy ha már iskolás, dekoncentrált, rossz jegyeket hoz, pedig készül az órákra.

Tovább olvasom

Az emberiség talán legkorábban felhasznált, vagy mondjuk így, legkorábban „felfedezett” építőanyaga a fa. Már az ősember is tudta, hogy ha sikerül a fákat megfelelően egymáshoz illeszteni, abból hasznos eszközök és fedezék készíthető. A történelem során aztán használati tárgyaink kellett, és azzal párhuzamosan a művészeti is felismerte, hogy világunk egyik legcsodálatosabb adománya a fa. 
 

Tovább olvasom

A fenyő, mint faanyag, így ebben a formában, hogy „fenyő”, még nem mond el mindent. Igen sokféle változata létezik ugyanis, melyek nem csupán szín és szálszerkezet tekintetében, vagy árban különböznek egymástól, de az általuk sugárzott érzetek jellegében is.

Tovább olvasom